PRAEVENTUM - Prémium Feketeáfonya levél tea

Adagolás: A fekete áfonyalevél ma is jelentős szerepet tölt be a népi gyógyászatban, ahol levelét vércukor- és vérnyomás csökkentő, vizelethajtó és köhögéscsillapító hatása miatt fogyasztják. Naponta 1-2 bögre (0,3-0,5L / bögre) kúraszerű fogyasztása ajánlott, napi 1 bögrével hosszútávon is fogyasztható.
 
(80g)

A fekete áfonya tea a Praeventum első élvezeti teája, tulajdonképpeni zászlóshajója az élvezeti cikkek piacán. A cég filozófiája azonban az egészségmegőrzés és életminőség javítás így csak úgy lehetünk önazonosak, hogy az élvezeti teánk se egy egyszerű termék. A fekete áfonyát azért választottuk első termékünknek mert minden ízében megfelel az élvezeti teáknak de emelett kiváló gyógyhatásai is vannak. Stabilizálja a vérnyomás, csökkenti a vércukorszintet sőt még a látást is képes javítani. A feketeáfonya tea kiváló antioxidáns.

A Praeventum Feketeáfonya tea mind alapanyagok mind pedig csomagolás tekintetében a prémium kategóriába tartozik így ajánljuk mindenkinek aki igényes magára vagy csak meg akarja ajándékozni egy teát kedvelő ismerősét.

From 3,990 Ft

  Reset options
  Reset options
  • Kártya ár: Ft
Az alábbi kiegészítő termékek jelentős mértékben segíthetnek a fennálló probléma eredményes kezelésében:
-
+
5,490 Ft
-
+
5,490 Ft
-
+
7,990 Ft

Kiszerelés

1 havi adag, 3 havi adag, 6 havi adag, 12 havi adag

Kapcsolódó termékek

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba