Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Praeventum termékekről az alapítók szemével

Mielőtt üzlettársak lettünk barátok voltunk. Éveken keresztül beszéltünk arról, hogy mennyire jó lenne valamivel értéket teremteni és pozitív irányban befolyásolni az emberek életét. Külön-külön, de mindannyian kapcsolatba kerültünk az egészség, illetve egészségmegőrzés témakörével. A mából visszatekintve szinte egyértelműnek tűnik a döntésünk, miszerint úgy kívánunk értéket teremteni, hogy segítünk honfitársainknak megőrizni a legfontosabbat: az egészségüket.

Mi, a Praeventum Kft. alapítói folyamatosan keressük a tudás alapú innovatív megoldásokat. Fontos motiváció számunkra, hogy olyan termékeket fejlesszünk, ami az elérhető legjobb technológiával készül. Lelkiismeretes, szorgalmas munkával kívánjuk szolgálni Ügyfeleinket, akik pozitív visszajelzései adják fő motivációs forrásunkat a mindennapokban.

Fiatalos és dinamikus csapatunkban ég a vágy, hogy egyre jobbak legyünk és ezáltal a márka termékei is, amit együtt megálmodtunk. Rengetegszer hallottuk, hogy magyarként, Magyarországról indulva nem lehet komoly akár nemzetközi sikereket elérni. Elhivatottak vagyunk, hogy megmutassuk, téved, aki így gondolkodik.

Mindhárman szereztünk hasznos tapasztalatokat életünk során, melyeket most a Praeventum zászlója alatt kívánjuk kamatoztatni. Nagyon fontosnak tartottuk, hogy a Praeventum ne az aktuális piaci trendeknek megfelelő típusjegyeket mutasson. Az volt a fontos, hogy ez a márka mi legyünk. Szívünket-lelkünket beleadva minden nap azért harcolunk, hogy azon Ügyfelek, kik megtisztelnek minket bizalmukkal elégedettek és ami még fontosabb egészségesek legyenek! Ez a fő célkitűzésünk.

Termékfejlesztéseink fő mozgatórúgója, hogy mindig egyedi termékösszetételt alkossunk. Nem azt aktuális piaci divatnak, hanem az Ügyfelek egészségmegőrzésének legmegfelelőbb minőségi anyagokat használjuk fel. Fontos, hogy kizárólag természetes anyagokkal dolgozunk és igyekszünk minimalizálni vállalkozásunk ökológiai lábnyomát. Ez utóbbit kiemelten fontos témának tartjuk. Termékeink összeállításában szakértőink segítenek, akik a legfrissebb nemzetközi kutatásokra támaszkodva igyekeznek a leghatásosabb termékeket előállítani. Sok versenytársunkhoz képest büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk magyarországi gyártású. A termékek gyártása szigorú európai uniós szabványoknak megfelelő módon történik.

Számunkra a boldogságot Ügyfeleink elégedettsége és termékeink folyamatos fejlődése jelenti.

– Az Alapítók

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba