"Őszintén szólva én nem szoktam interneten vásárolni. Továbbá nem szoktam véleményeket írni. A Praeventum alvást segítő teakeveréke mégis más, mert úgy érzem hozzájárult ahhoz, hogy jobban aludjak. Akinek ez probléma, az tudja mennyire kellemetlen. Nekem segítet. Ajánlom!"
János
Budapest
"Az unokám mesélt a Praeventum teakeverékekről. Rendeltem is egy megfázás ellenit, mert folyamatosan küzdök a megfázással. Az íze finom, én jó melegen fogyasztom minden este."
Iza
Adács
"Nagyon elégedett vagyok a Praeventum reflux teakeverékével. Mióta fogyasztom sokkal könnyebben alszom, mert nem zavar annyira az erős refluxom. Tényleg jó szívvel ajánlani tudom mindenkinek. A férjem is ezt szedi."
Margit
Csepel
"Ár érték arányban nincs jobb ismeretem szerint a kapszulások között. Már pedig úgy a leggyorsabb és legegyszerűbb bevenni. Nincs rajta mit túlbonyolítani, Szedni viszont kell nekem napi 1 de akár 2 is. Szükség van rá az immunrendszer védelme és a regenerálódás miatt."
Ábel
Miskolc
"Ár/érték arányban tökéletes választás. Eddig még nem csalódtam a Praeventumban. Érdemes a teákat is kipróbálni. Nálunk az egész család fogyasztó!"
Kriszta
Budapest
"A C vitamin alap kell legyen mindenkinek. Jó ideje nem voltam beteg. Remélem lesz akkor is, mikor legközelebb rendelek."
Szabolcs
Tokaj
"Meg kell vallanom nem indult jól a kapcsolatunk a céggel. A webshop rendelésem késve érkezett meg. A dobozban ezután nem az volt, amit rendeltem. Mérgesen felvettem a kapcsolatot a céggel, majd egy munkatársuk biztosított róla, hogy sajnálják és az eredeti rendelésem mellé egy 20%-os kupont is kaptam. Így kell bánni a vásárlókkal! A termék szuper!"
Ákos
Budakeszi
"A Facebookon találkoztam a termékekkel. Addig egy másik cég vásárlója voltam, de gondoltam adok egy esélyt a C-vitaminnak. Kellemesen csalódtam. Mindenkinek javaslom, hogy alaposan vizsgálják meg a C-vitamin / kiegészítő gyógynövény kivonatok arányát. Egyedülállónak tartom. Szerintem az ára is teljesen rendben van. Csak ajánlani tudom."
Ágnes
Paks
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba