CSOMAGAJÁNLAT: Vizsgaidőszak (Hölgyeknek)

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.
Részletekért görgess lejjebb!

33 758 Ft.

  • Kártya ár: Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:
-
+
5,490 Ft
-
+
3,990 Ft

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás.

A sikeres vizsgázók féltve őrzött receptje! Mit szolnál extra tudáshoz, felár nélkül?

Vizsgaidőszak alatt a szervezet rendkívül nagy stressznek van kitéve. A sikerhez elkerülhetetlen a nagyfokú és hosszú ideig fenntartott koncentrációs képesség, valamint a stresszhelyzetek azonnali kezelése. A Praeventum csapata által összeállított speciális étrend-kiegészítő csomag elemi erejű hatással lesz az eredményeidre. Használatával az agyad bámulatos sebességre lesz képes, a tanulási idő lerövidülhet, az információk pedig hihetetlen könnyedén ragadnak meg. Káros energiaitalok és ijesztő hatású gyógyszerek helyett használd az abszolút biztonságos, és egészséges speciális csomagunkat. Ha szeretnél egy reményteljes megoldást, most megmutatjuk neked.

Praeventum Prémium C-vitamin készítmény (Hölgyeknek)
(részletes termékleírás itt érhető el)

A C-vitamin antioxidáns funkciójának fontos szerepe van az agyban, és az idegsejtek közti kommunikáció szabályozásában is részt vesz. Hiányát összefüggésbe hozzák a kognitív funkciók romlásával és egyes idegrendszeri betegségekkel is. Aktív használatával nagymértékben növelhető a koncentrációs képesség. A Praeventum Prémium C-vitamin növényi összetevői javítják a felszívódást, valamint széleskörű hatásspektrummal bírnak. Ez a prémium minőségű C-vitamin biztosítja szervezeted számára a megfelelő C-vitamin szintet, és még az immunrendszered is erősíted vele.

Praeventum Prémium Álom teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

A Praeventum Prémium Álom teakeverékünk minőségi összetevői biztosítják a nyugodt alvást, mely hozzájárul a vizsgákkal járó stressz leküzdéséhez. Kipihenten ébredni rendkívül nagy segítséget jelent az eredményes vizsgafelkészülésben. A különleges, magas minőségű összetevőknek (Orbáncfű, Narancshéj, Citromfű, Levendula, Komló, Golgotavirág, Macskagyökér) mind aktív szerepe van a stresszoldásban. Ezeknek a gyógynövényeknek a kombinációja segítik a nyugodt alvást. Csinálj rutint az alvás előtti teázásból, így egy jóleső, relaxált állapotban kerülsz ágyba minden este. Így sikeresen veheted fel a harcot a vizsgákkal szemben!

WTN Q10 Ultra
(részletes termékleírás itt érhető el)

A WTN Q10 ultra egy egyedülálló Q10 formula, amely hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Javítja a memóriát, részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, így növeli a teljesítményt. A termék páratlan minőségű biológiailag aktív koenzim Q10 formát alkalmaz, ami ritkaság a piacon.

WTN magnézium + B6 komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

Azon kívül, hogy ez a kombináció segítheti a szervezet stressz tűrő képességének a javítását, nagymértékben hozzájárul a koncentráció javításához, és növeli a szellemi teljesítőképességet. A termék a legjobb minőségű magnézium-biszglicinátot tartalmazza kiváló hasznosulással, és bioaktív B-6 vitaminnal (piridoxál-5-foszfát).

WTN Jód & Szelén komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

A jódhiány lelassult gondolkodást és IQ csökkenést okozhat. Ha kevés a jód a szervezetben, akkor nem tudja a pajzsmirigy kellően ellátni a hormontermelő feladatát. A jódhiány többek között hajhullást, kihagyó emlékezetet, fáradékonyságot, összpontosítási nehézséget, testsúly problémákat, depressziót, fázósságot, fájdalmas mellfeszülést, illetve hideg kéz és lábfej tüneteit okozhatja. Ha kevés a jód a szervezetben, visszaesik az agy tevékenysége is, ami jelentős, 10-15 pontos hanyatlást okozhat az IQ értékekben. Bár jelen csomagban ez a termék a koncentráció készséged javítására hivatott megoldást nyújtani, szelénnel kiegészítve hozzájárul a kiváló egészségügyi állapotod fenntartásához.

WTN Ashwagandha komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

Az Ashwagandha gyógynövény nagyon nagy tiszteletnek örvend a természetgyógyászatban. Nem véletlenül használják, hiszen az Ashwagandha alkalmazása számos egészségügyi előnnyel jár. A belőle előállított készítmények elősegíthetik a testi, lelki frissesség fenntartását. Az Ashwagandhát az idegrendszer védelmére, valamint a kimerültség és az álmatlanság kezelésére használják. A WTN ashwagandha komplexe minőségi aktív B-vitaminokkal kiegészítve krónikus fáradtság és fizikai gyengeség kezelésére, hangulatjavítás céljából, valamint a memória és koncentráció képesség javítása érdekében került be a csomagunkba.

Amire számíthatsz:
 • ellenállóvá tehet a stresszel szemben
 • javíthatja az alvás minőségét, segíthet álmatlanság esetén
 • rendezheti a stressz következtében létrejövő vérnyomás-, pulzus-, vércukorszint- elváltozásokat
 • élénkítheti a memóriát
 • javíthatja a kognitív és pszichomotoros teljesítményt
 • jótékony hatással lehet az agyi idegsejtek közötti információátvitelre
 • antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik
 • lassíthatja az öregedést
 • javíthatja az energiaszintet és a mitokondriumok egészségét
 • gyulladáscsökkentő hatású
 • segítheti a betegségekkel szembeni védekezés

Kapcsolódó termékek

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba