CSOMAGAJÁNLAT: Női fogyasztó és narancsbőr csomag

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.
Részletekért görgess lejjebb!

26 560 Ft.

    • Kártya ár: Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:
-
+
5,490 Ft

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás.

A Praeventum csapata egy olyan csomagot állított össze számodra ami megfelelő diéta betartása mellett kiemelkedő eredményekkel kecsegtet. Ez a program a megtestesült törődés saját magad felé, egyedülálló termékeket tartalmaz a kategóriájában.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Hölgyeknek)
(részletes termékleírás itt érhető el)

A C-vitamin felgyorsítja anyagcserét, így a fogyókúra C-vitamin pótlással sikeres lehet. A Praeventum Női C-vitamin extra növényi összetevői aktívan segítik a zsírbontást, ezért rendkívül hasznos szerepet tölt be a csomagban.

Praeventum Fogyókúrás Prémium teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

A Praeventum Prémium Fogyókúrás teakeverékünk egy jól összeszedett konstrukció. A keverékben található gyógynövények gondosan válogatott összetevők, amik akár önmagukban nagy segítséget nyújtanak a fogyókúra sikerességében.

WTN Q10 Ultra
(részletes termékleírás itt érhető el)

A Q10 jótékony hatást fejt ki a zsíranyagcsere problémák kezelésében. A jó minőségű Q10 étrend-kiegészítő szedése segíthet megakadályozni, hogy a szervezet elraktározza a zsírokat és a szénhidrátokat, ennek pedig egyenes következménye a súlyfelesleg folyamatos csökkenése.

WTN Myo-Inozitol komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

A WTN Myo-inozitol komplex egy prémium kategóriás étrend-kiegészítő ami önmagában képes segíteni a vércukorszint helyreállításában. A termék króm tartalma külön figyelemre méltó, nem véletlenül kapott helyet a csomagban. A króm a zsíranyagcsere mellett a szénhidrát és a fehérje anyagcserét is pozitívan befolyásolja.

WTN Magnézium komplex krém
(részletes termékleírás itt érhető el)

A szervezetnek magnéziumra is szüksége van a zsír elégetéséhez, pontosabban a zsírt lebontó és energiává alakító enzimeknek van rá szükségük. Másrészt pedig serkentő hatással van az anyagcserédre is, segít a zsírraktár leépítésében és az éhségérzet csökkentésében. A hatékony fogyáshoz célszerű már a diétád elején magnéziummal kiegészítened a táplálkozásod, hogy biztosítsd a fogyás előfeltételét, és a diéta következtében pedig annak hiányát elkerüld. A részletes termékleírásokért kattints a csomagban található termékekre.

A J Á N D É K   I N G Y E N E S   1 6 0 0   K C A L   É T R E N D Ü N K   I T T   L E T Ö L T H E T Ő!

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba