CSOMAGAJÁNLAT: Tesztoszteron csomag (Férfi)

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.
Részletekért görgess lejjebb!

36 308 Ft.

  • Kártya ár: Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:
-
+
5,490 Ft
-
+
3,990 Ft

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás, majd az eredmény ellenőrzése vérvizsgálattal, és egyéb orvosi vizsgálatokkal.

A tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon. Férfiaknál a tesztoszteron szint csökkenés lehet az oka a hajhullásnak, erekciós problémáknak, alvászavarnak, de a lógó férfi mell megjelenésének is gyakori oka a tesztoszteron szint csökkenése által létrejövő testzsír növekedés.

A megfelelő tesztoszteronszint sok problémát képes egyszerre megoldani:
 • Merevedési zavarok
 • Depresszió, hangulat ingadozás
 • Krónikus fáradtság
 • Gyenge libidó
 • Memóriazavarok
 • Csökkent ondó mennyiség
 • Csökkent izomtömeg
 • Alacsony csontsűrűség

A felnőtt férfiak tesztoszteronszintje az évek múlásával egyre jobban csökken, de fiatal korban is előfordulhat tesztoszteronhiány, ami számos probléma forrása lehet, és kihathat a mentális egészségünkre is.

Egy férfinak szörnyű érzés, ha nem tud igazi férfiként teljesíteni, és ez nem csak a magánéletre vonatkozik, bár kétség kívül az ott szerzett kudarcélmények meglehetősen meghatározóak lehetnek.

Érdemes vérvizsgálatot végezni, ahol az alábbi skála szerint tudjuk értékelni az eredményeket:

F I G Y E L E M !

Mielőtt gyógyszert szednénk, fontos tudni, hogy az alacsony tesztoszteronszint oka gyakran a sejtszintű mikro tápanyagok hiánya. A PRAEVENTUM Tesztoszteron csomag egy kipróbált megoldás. Javasoljuk egy minimum 3 hónapból álló kúra precíz betartását, valamint vérvizsgálat elvégezését a kúra előtt, és a kúra után, hogy lássuk az elért eredményeket.  Figyeljünk a saját testünk visszajelzéseire, 3 hónap eltelte után igény szerint folytathatjuk a kúrát, de csökkenthetjük is a bevitt tápanyagok mennyiségét.

A megfelelő étrend betartása, és a sport szintén sokat javíthat az eredményeken. Bízzon a sikerben, magabiztosan mondhatjuk, hogy ez eredményorientált, kézzelfogható segítség amit kínálunk Önnek.

PRAEVENTUM Tesztoszteron protokoll:

·        1 db Praeventum Férfi C-vitamin (Jódtól 1,5 – 2 órával elkülönítve beszedni)
·        1 db WTN Jód & Szelén komplex
·        1 db WTN D3+K2+A vitamin komplex csepp
·        1 db GAL magnézium biszglicinát
·        1 db WTN Cink komplex csepp
·        1 db WTN ashwaganda komplex
·        1 db Praeventum Férfi erő teakeverék

FONTOS: A 3 hónapos kúra első 2-3 hetében A WTN Jód & Szelén komplexből (3-4 kapszula), a GAL magnézium biszglicinátból szintén 4 kapszula, a WTN D3+K2+A vitamin komplex cseppből 24 csepp, a WTN cink komplex cseppből legalább 6 pumpányi javasolt. Stresszes életmód, aktív sport vagy nehéz fizikai munka mellett az emelt adagok hosszabb távon is fenntarthatóak, de 3 hónap elteltével érdemes ellenőrizni az eredményeket vérvizsgálat formájában.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Férfiaknak)
(részletes termékleírás itt érhető el)

Adagolás: napi 2 kapszula közvetlenül étkezés előtt vagy étkezés közben bő folyadékkal bevéve
(Jódtól 1,5 – 2 órával elkülönítve beszedni)

A cégünk által kifejlesztett Prémium C-vitamin komplex nem csupán egyszerű aszkorbinsav, hanem növényi kivonatok speciális komplexe, ami célzottan hat a női és férfi egészségre.

Az emberi szervezet nem képes előállítani a C vitamint, így kívülről kell azt bevinnünk.

A C-vitamin segíti a méregtelenítési folyamatokat (oxidatív szabad gyökök semlegesítése), a mellékvesék működését, valamint a nátrium-jodid szimporterek (NIS) regenerálódását, amik a jód hasznosulását segítik elő a pajzsmirigyben.

A megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin bevitel elengedhetetlen!

Praeventum Prémium Férfi erő teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

Adagolás: napi 2 csésze, lehetőleg reggel és az esti órákban, éhgyomorra

Azonos célra használható gyógynövények keverék formájában erősítik egymás hatását. A Praeventum prémium Férfi erő teakeverék gondosan válogatott minőségi tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket tartalmaz, ahol a növények megfelelő arányaira is figyeltünk.

WTN jód és szelén komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

A pajzsmirigy megfelelő működésének biztosítása kiemelt prioritású kellene legyen mindenki számára mivel ennek hiányában egy sor egészségügyi probléma kockázata, illetve azok későbbi kezelése jelentős kihívássá válhat.

GAL magnézium biszglicinát
(részletes termékleírás itt érhető el)

A magnéziumhiány népbetegség, ezért a magnézium pótlás alapvető feladatunk. A szervezet magnéziumot használ fel a tesztoszteron előállításhoz.

A magnézium nagy hányada a sejtekbe zárva található így a vérpályán keringő magnézium egyáltalán nem tükrözi hűen a szervezet valós magnézium ellátottságát. A magnézium rengeteg fontos funkciót lát el a szervezetben, hiánya számos krónikus és igen komoly betegségre hajlamosíthat.

jó minőségű magnézium pótlás remek segítség lehet akár fennálló egészségügyi problémák kezelésében, akár prevenció céljából, illetve a magnézium hiányával összefüggésbe hozható tüneteknél, mint pl. izomgörcs, álmatlanság, belső feszültség.

WTN D3+K2+A vitamin komplex csepp
(részletes termékleírás itt érhető el)

Az A és a D3 vitamin a jód felszívódását, szervezetünkben történő hasznosulását hivatottak felerősíteni, fokozni, emellett támogatják a belső elválasztású mirigyek rendszerét s védő funkciót látnak el a méregtelenítésben. Ezen felül segítenek az anyagcsere folyamataiban is.

WTN CINK KOMPLEX CSEPP
(részletes termékleírás itt érhető el)

A mai kor emberére jellemző a cinkhiány: élelmiszerek cinktartalma csökkent, táplálékból (húsok) hatékony kinyeréséhez jó minőségű gyomorsav szükséges. Cinkhiányos állapotban a szervezet nem képes megfelelő mennyiségű tesztoszteront előállítani, ezért elengedhetetlen a megfelelő minőségű cink bevitel.

WTN ASHWAGANDA KOMPLEX
(részletes termékleírás itt érhető el)

Az ashwagandha komplex az esti alvás kiemelt támogatója lehet, hanem a napközben minket érő stresszhatásokat is mérsékelheti, így megvédheti a hormon- és immunrendszer egészséges működését. Az ashwagandha használatával nemcsak az elalvás lehet pihentető, de a nyugodt közérzet napközben is biztosítható. A gyógynövény támogathatja a – nagyfokú stressz esetén könnyen ingadozó – vércukor és kortizol szint fenntartását, valamint természetes módon emelheti a tesztoszteron szintet.

Kapcsolódó termékek

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba