PRAEVENTUM - Prémium Pajzsmirigy Teakeverék

Adagolás: A Pajzsmirigy Teakeverékből a kívánt hatás elérése érdekében naponta 1 bögre (0,5L) rendszeres fogyasztása ajánlott. Megelőzésre heti 2-3 alkalommal, meglévő probléma esetén naponta egy bögre tea fogyasztását javasoljuk elosztva a nap, folyamán kortyonként fogyasztva! Alkalmazható hosszútávon is, viszont 2-3 havonta érdemes egy rövidebb 1-2 hetes szünetet tartani. További hasznos információkért kérjük olvassa el a pajzsmirigy csomagleírásaikat!
 
(100g)

A pajzsmirigy által szabályozott életfunkciók köre rendkívül széles, így az alul vagy túlműködés komoly kockázatokat rejt. Magyarországon az egyik legelterjedtebb népbetegség, a magyar nőket 60 éves kor felett jelentős százalékban érinti, sokakat úgy, hogy csak a tüneteket tapasztalják de annak okáról nem tudnak.  Felelős lehet a depresszió, az elhízás, a magas koleszterin, de akár a pánikbetegség kialakulásában is. A Praeventum Pajzsmirigy teakeverékbe csupa olyan gyógynövény került mely segít megelőzni és kezelni a pajzsmirigy betegséget, ezáltal biztosítva jobb életminőséget a fogyasztóknak.
Részletekért görgess lejjebb!

From 3,990 Ft

  Reset options
  Reset options
  • Kártya ár: Ft
Az alábbi kiegészítő termékek jelentős mértékben segíthetnek a fennálló probléma eredményes kezelésében:
-
+
49 798 Ft.
-
+
49 798 Ft.
-
+
29 828 Ft.
-
+
29 828 Ft.
-
+
5,490 Ft
-
+
5,490 Ft
-
+
6,798 Ft
-
+
4,990 Ft
-
+
4,280 Ft
-
+
5,290 Ft
-
+
8,880 Ft
-
+
4,280 Ft
-
+
5,800 Ft
Az ajánlott termékek egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű szakmai javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a fenti teljes csomagot használja.

PRAEVENTUM – Prémium Pajzsmirigy Teakeverék összetevők: Közönséges galaj, Citromfű levél, Bodzavirág, Fekete berkenye, Szurokfű

Közönséges galaj / Galium mollugo

A közönséges galajt a középkorban rengeteget használták, ám a kora újkor során fokozatosan halványult a jelenléte a természetgyógyászat világában. Szerencsére az 1900-as évek során újra előtérbe került. Szerencsére, hiszen a galaj hasznos mind a pajzsmirigy alul mind pedig a pajzsmirigy túlműködés kezelésében.

Citromfű levél/ Melissa officinalis 

A citromfű nagy segítséget jelent az alvási zavarok kezelésében valamint az idegek megnyugtatásában. Erős polifenol tartalmának köszönhetően kiváló antivirális hatásokkal bír. Az egész szervezet működését segíti a májfunkciók javításával, ami közvetlen összefüggésben áll a méregtelenítéssel.

Bodzavirág / Sambucus Nigra 

A bodzavirág bizonyítottan hozzájárul a pajzsmirigy egészséges működéséhez, hiszen nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, melyek csökkentik a gyulladásos folyamatokat és hozzájárulnak az immunrendszer működéshez.

Fekete berkenye / Aronia melanocarpa

A fekete berkenye gyógynövénynek tulajdonítható gyulladáscsökkentő és gyulladás megelőző hatása miatt került be a Praeventum teakeverékbe. Kevesen tudják, de a szülés után a nők nagy százalékánál alakul ki akkut pajzsmirigy gyulladás így nekik különösen ajánlott ezen teakeverék fogyasztása.  A fekete berkenye más néven arónia segíti, illetve serkenti a pajzsmirgy működést de szabályozó szerepet is betölt. Memória javító hatása is ismert. A benne lévő anti-oxidánsok semlegesítik az úgynevezett szabad gyököket.

(A szabad gyökök az anyagcsere során a szervezetünkben képződnek, az oxidáció melléktermékei. Nagyon agresszív molekulák, sejtkárosodást, daganatképződést, idegrendszeri zavarokat okoznak, gyorsítják az öregedési folyamatokat.)

Szurokfű/ Origanum vulgare

Kiváló görcsoldó és erősen antiszeptikus (fertőtlenítő hatású). Könnyíti az emésztést, ami a pajzsmirigy problémák esetén nagy segítséget jelent. Az izzasztó hatásának köszönhetően jelentős segítséget nyújt a méregtelenítésben.

Kiszerelés

1 havi adag, 3 havi adag, 6 havi adag, 12 havi adag

Kapcsolódó termékek

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba