CSOMAGAJÁNLAT: Pajzsmirigy Mini Csomag (Hölgyeknek)

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.
Részletekért görgess lejjebb!

29 828 Ft.

  • Kártya ár: Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:
-
+
5,490 Ft
-
+
3,990 Ft

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás, majd az eredmény ellenőrzése vérvizsgálattal, pajzsmirigy ultrahang és egyéb orvosi vizsgálatokkal.

A pajzsmirigy betegségek rendkívül elterjedtek világunkban, azonban különösen nagy gyakorisággal találkozhatunk ezzel a problémával Európában, így Magyarországon is. Ennek a a hátterében legtöbbször a súlyos jódhiány, a nyugati életmód tépázta szervezetünk elhanyagolt állapota, a sejtszintű ásványi anyag, nyomelem- és vitaminhiány áll. Magyarország és Közép-Kelet-Európa kimondottan jód, és szelénhiányos területnek számít.

Ahhoz, hogy mérsékeljük a különböző pajzsmirigy betegségek kialakulásának esélyét rendkívül fontos feltölteni a szervezetet ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, és vitaminokkal. Meglévő pajzsmirigy problémák esetén pedig a gyógyulás felé vezető út ezeknek a pótlásával kezdődik.

F I G Y E L E M !
Hashimoto thyreoiditis autoimmun eredetű pajzsmirigy betegség esetén a jódpótlás szakember felügyelete mellett javasolt, forró göb esetén pedig kifejezett tilos az alkalmazása.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény Nőknek
(részletes termékleírás itt érhető el)

A cégünk által kifejlesztett Prémium C-vitamin komplex nem csupán egyszerű aszkorbinsav, hanem növényi kivonatok speciális komplexe, ami célzottan hat a női és férfi egészségre. Az emberi szervezet nem képes előállítani a C-vitamint, így kívülről kell azt bevinnünk.

A C-vitamin segíti a méregtelenítési folyamatokat (oxidatív szabad gyökök semlegesítése), a mellékvesék működését, valamint a nátrium-jodid szimporterek (NIS) regenerálódását, amik a jód hasznosulását segítik elő a pajzsmirigyben.

A megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin bevitel elengedhetetlen a pajzsmirigy egészsége szempontjából.

Praeventum Prémium pajzsmirigy teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

Adagolás: napi 2 csésze, lehetőleg reggel és az esti órákban, éhgyomorra

Akár alul-, akár túlműködik a pajzsmirigy, eredményesen használhatók a működést szabályozó gyógynövények.

Azonos célra használható gyógynövények keverék formájában erősítik egymás hatását. A Praeventum prémium pajzsmirigy teakeverék gondosan válogatott minőségi tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket tartalmaz, ahol a növények megfelelő arányaira is figyeltünk.

WTN jód és szelén komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

A pajzsmirigy megfelelő működésének biztosítása kiemelt prioritású kellene legyen mindenki számára mivel ennek hiányában egy sor egészségügyi probléma kockázata, illetve azok későbbi kezelése jelentős kihívássá válhat.

Megfelelő tápanyagok hiányában a pajzsmirigy anyagcseréje elégtelenné válik, és utána nem szabad csodálkozni, ha a krónikus fáradékonyság napi problémává válik.

Pajzsmirigy-alulműködés (hypothyreosis) legjellemzőbb tünetei:

 • fáradékonyság, csökkent energiaszint
 • nehéz, illetve akár lehetetlennek tűnő fogyás
 • száraz bőr
 • ritkuló haj
 • székrekedés
 • lassú szívverés
 • fázékonyság
 • izomfájdalmak
 • feledékenység, csökkent koncentráció készségek és memóriavesztés stb.

A pajzsmirigyhormonok tehát aktívan részt vesznek a szervezet anyagcsere folyamataiban. Így a pajzsmirigyhormonok hiánya vagy túl magas szintje messze ható következményekkel járhat.

A szelén és a jód hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez!

GAL magnézium biszglicinát
(részletes termékleírás itt érhető el)

A magnéziumhiány fontos oki tényező a pajzsmirigy betegségek kialakulásában karöltve a jód- és szelénhiánnyal, ezért a magnézium pótlás alapvető feladatunk.

A magnézium nagy hányada a sejtekbe zárva található így a vérpályán keringő magnézium egyáltalán nem tükrözi hűen a szervezet valós magnézium ellátottságát. A magnézium rengeteg fontos funkciót lát el a szervezetben, hiánya számos krónikus és igen komoly betegségre hajlamosíthat.

jó minőségű magnézium pótlás remek segítség lehet akár fennálló egészségügyi problémák kezelésében, akár prevenció céljából, illetve a magnézium hiányával összefüggésbe hozható tüneteknél, mint pl. izomgörcs, álmatlanság, belső feszültség.

WTN D3+K2+A vitamin komplex csepp
(részletes termékleírás itt érhető el)

Az A és a D3 vitamin a jód felszívódását, szervezetünkben történő hasznosulását hivatottak felerősíteni, fokozni, emellett támogatják a belső elválasztású mirigyek rendszerét s védő funkciót látnak el a méregtelenítésben. Ezen felül segítenek az anyagcsere folyamataiban is.

A-vitamin: az A- vitamin védi a pajzsmirigyet, és a C-vitamin mellett segít újra kiépíteni a szimportereket amik a jód sejtekbe szállítását végző transzmembrán fehérjék, s hajlamosak visszafejlődni, ha a jódhiány tartósan fennáll. A háttérben lappangó fertőzések esetén is nagyon fontos az A- vitamin, az immunrendszert is segíti, az egyes autoimmun rendellenességek (Hashimoto ill. Graves) gyakran kapcsolhatók össze ilyen fertőzésekkel. (EBV, CMV, HSV)

D3-vitamin: Ha A-vitamint szedünk, fontos törekedni annak a többi zsírban oldódó (főleg a D3) vitaminnal való egyensúlyára. A hosszútávon fennálló D vitamin hiány pajzsmirigy zavarokat okozhat. A zsírban oldódó vitaminok szinergikusan működnek együtt A, D, E, K vitaminok együtt sokkal hatékonyabbak, mint önmagukban.

K2-vitamin: K2-vitamin hiányában a D-vitamin többet árthat, mint használhat. A K2 vitamin feladata, hogy a fehérjéket aktiválja, így a kálcium valóban a csontokhoz szállítódjon és ne a lágy szövetekben halmozódjon fel; a magnézium is ezt a szerepet tölti be.

WTN CINK KOMPLEX CSEPP
(részletes termékleírás itt érhető el)

A cink kivételesen sok folyamatban vesz részt a szervezetben, többek között a pajzsmirigy működéséhez is nélkülözhetetlen. A cink céltápanyaga a pajzsmirigynek és prosztatának is, a pajzsmirigyhormon-konverzióhoz (T4→T3) is elengedhetetlen.

A mai kor emberére jellemző a cinkhiány: élelmiszerek cinktartalma csökkent, táplálékból (húsok) hatékony kinyeréséhez jó minőségű gyomorsav szükséges.

Kapcsolódó termékek

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba