CSOMAGAJÁNLAT: Női ránctalanító csomag

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.
Részletekért görgess lejjebb!

38 632 Ft.

    • Kártya ár: Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:
-
+
5,490 Ft

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazása.

A csomagban szereplő termékek nem csak kívülről kezelik a kívánt területet, hanem belülről is támogatják a bőr rugalmasságát. Erre a profi megoldásra jellemző a kiegyensúlyozott, hosszú távú hatás. Ha Önnek fontos a magas hozzáadott érték, akkor megtalálta amit keresett.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Hölgyeknek)
(részletes termékleírás itt érhető el)

A C-vitamin felgyorsítja anyagcserét, így a fogyókúra C-vitamin pótlással sikeres lehet. A Praeventum Női C-vitamin extra növényi összetevői aktívan segítik a zsírbontást, ezért rendkívül hasznos szerepet tölt be a csomagban.

WTN Hialuronsav komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

A WTN Hialuronsav komplex egy prémium kategóriás étrend-kiegészítő ami önmagában nagy eredményekre képes a ráncok elleni harcban. Mint ahogy a legtöbb termék, ez is több összetevős, komplex formula. Fantasztikus növényi összetevői egymás hatását erősítik.

WTN Q10 Ultra
(részletes termékleírás itt érhető el)

A Q10 koenzim vagy ubiquinone jelen van a test minden szövetében és nagyon fontos szerepet játszik a sejtek energiaellátásában. Mivel bizonyítottan harcba száll a bőr öregedésével, a Q10 koenzim a bőr saját antioxidánsa.

GAL Marhakollagén peptidek
(részletes termékleírás itt érhető el)

A kollagén feszesíti a bőrt. A GAL Marhakollagén Peptidek egy csúcsminőségű táplálék kiegészítő, ami elengedhetetlen a sikerhez. A napi adag többszörösét tartalmazza kollagénből, mint a konkurens termékek. Mivel a kollagén napi 8-10 grammtól hatásos, ezért nem csak minőségben, hanem ár-érték arányban is ez a legjobb választás. A legtöbb konkurens termék napi adagja messze elmarad attól a küszöbdózistól, amitől hatásos lenne a szedésük.

WTN Alma őssejt + Hialuron szérum
(részletes termékleírás itt érhető el)

A WTN Alma őssejt + Hialuron szérumban az alma őssejt mellett 17 másik természetes összetevő regenerálja a bőrödet. A tökéletes tisztaságú összetevők hosszú listája megfiatalítja a bőrödet, és késlelteti az öregedést.

Uriage Bariésum SPF50+ illatmentes fényvédő arckrém
(részletes termékleírás itt érhető el)

Gondoltad volna? A hosszú távú kiváló eredmény érdekében az erős fényvédő tulajdonsággal rendelkező arckrém használata a legfontosabb. Az UV sugarak káros hatásai felelnek leginkább a bőr korai öregedéséért, és a ráncok kialakulásáért. A WTN Alma őssejt + hialuron szérum után minden reggel vidd fel az arcbőrödre az Uriage Bariésun SPF50+ illatmentes fényvédő arckrémet. Ezzel biztosítod magadnak a lehető legnagyobb védelmet, és a kiváló hosszú távú eredményt.

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba