CSOMAGAJÁNLAT: Migrén csomag (Hölgyeknek)

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.

Részletekért görgess lejjebb!

31 598 Ft.

  • Kártya ár: Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:
-
+
5,490 Ft
-
+
3,990 Ft

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás.

Aki migrénes tudja, ha a fájdalom nincs kezelve a roham legelején, akkor hosszú és gyötrelmes időszak elé néz. A fájdalomcsillapítás felületi kezelés, és mivel a rohamok jellemzően rendszeresek, ezért nem beszélhetünk megoldásról addig, amíg nem kezeljük a probléma gyökerét. A legfontosabb a megelőzés, de a sikerhez időre lesz szükség. A csapatunk tagjai között is van érintettség, ezért a csomag összeállításánál eltökélt szándékunk volt a megbízható, bevált recept összeállítása.

A migrénes rohamokat átélő személyek nagy része vitamin és ásványianyag hiányban szenved. Különös figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiségű és minőségű C, B és D-vitamin pótlására, kifejezetten hasznos lehet a koenzim Q-10 bevitele, mely fontos szerepet tölt be a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, ásványianyagok közül pedig a magnézium az, ami a migrén ellenes csomagunk elismert tagja. Csomagunk hatékonyságát gyógynövényekkel növeltük, helyett kapott benne a rózsagyökér, ami kiválóan kezeli a stressz okozta mellékhatásokat, valamint Prémium Migrén teakeverékünk összetevői között megtalálható az őszi margitvirág, amit csodanövényként emlegetnek azok akik rendszeresen használják, hiszen a legerőteljesebb fájdalomcsillapító és migrén-enyhítő gyógynövények között tartják számon a világban.

Vásárlóink azt jelzik vissza, hogy jelentősen megkönnyebbült az életük, mióta ezt az összeállítást használják.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Hölgyeknek)
(részletes termékleírás itt érhető el)
Praeventum Prémium Migrén teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)
WTN – Magnézium + B6 komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)
WTN – D3-, K2-, A-vitamin csepp
(részletes termékleírás itt érhető el)
WTN – Q10 Ultra
(részletes termékleírás itt érhető el)
WTN – Rózsagyökér komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

További tippjeink:

A migrén kiváltó oka lehet a helytelen táplálkozás, javasoljuk egy átfogó ételintolerancia teszt elvégzését vérvizsgálat által.

Migrént okozhatnak az alábbi élelmiszerek amennyiben érzékenyek vagyunk rájuk:
 • Tejtermékek (a kezeletlen tejfehérje allegria és laktózérzékenység is kiváltó ok lehet)
 • Glutént tartalmazó élelmiszerek
 • Vörösbor
 • Csokoládé
 • Alkohol

Néha előfordul, hogy a helytelen testtartás következményeképpen az elmozdult nyakcsigolyák nyomhatják az idegpályákat, érdemes lehet igénybe venni egy csontkovács specialista szolgáltatásait, sokan számoltak be javulásról ilyen jellegű kezelések után.

Szintén rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a migrén piercing használata kapcsán, ami gyakorlatilag egy fülbevaló, ami a fülben található akupunktúrás pontok stimulálásával csökkenti a fájdalmat, a legtöbb visszajelzés szerint kiváló eredménnyel.

Kapcsolódó termékek

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba