CSOMAGAJÁNLAT: E-Sport csomag (Férfiaknak)

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.
Részletekért görgess lejjebb!

26 870 Ft.

    • Kártya ár: Ft

KÉRD A CSOMAGOD PRAEVENTUM KÉKFÉNY SZŰRŐ SZEMÜVEGGEL!

-
+
7,990 Ft
-
+
5,490 Ft
-
+
3,990 Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum Prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás.

Mostanában gyakran találkozhattál erősen reklámozott E-sport vitaminokkal, azonban tudnod kell, hogy a szakértők meglehetősen borúlátóak ezekkel az új termékekkel kapcsolatban. Rossz minőségű alapanyagok, gyenge molekulaformák, és fájóan kevés hatóanyag tartalom jellemzi őket, ráadásul mindezt méregdrágán. Nem csoda, ha bizalmatlan vagy velük kapcsolatban. Csapatunk rendkívül bosszús, amikor ilyen termékeket lát, mert ezek nem a vásárlók érdekeit szolgálják. Mi egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy elégedetlen vásárlóink legyenek ezért bizonytalan megoldások helyett van egy tuti javaslatunk. Csomagunk fantasztikus segítséget nyújt a szemfáradtság kezelésében, valamint a koncentráció és a stressztűrő képesség javításában.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Férfiaknak)
(részletes termékleírás itt érhető el)

A C-vitamin antioxidáns funkciójának fontos szerepe van az agyban, hiszen az agyunk is ki van téve a szabad gyökök káros hatásainak. A C-vitamin emellett az idegsejtek közti kommunikáció szabályozásában is részt vesz. Hiányát összefüggésbe hozzák a kognitív funkciók romlásával és egyes idegrendszeri betegségekkel is. Aktív használatával nagymértékben növelhető a koncentrációs képesség. Ezen kívül fontos tudni, hogy a C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin a szem számára, mely antioxidáns lévén védi az egész test kötőszöveteit, ideértve például a szem szaruhártyájában található kollagént. A Praeventum speciális C-vitamin növényi összetevői javítják a felszívódást, valamint széleskörű hatásspektrummal bírnak.

Praeventum Feketáfonya levél tea
(részletes termékleírás itt érhető el)

Azon kívül, hogy rendkívül finom, a feketeáfonya levél tea összehúzó, fertőtlenítő, antibakteriális hatású. Javítja a látást: retina problémákra, szürkehályogra is jó.  A feketeáfonya a benne található antocianinok révén jelentős javulást idézhet elő a szem mikrokeringésében.

WTN E-vitamin spektrum cseppek
(részletes termékleírás itt érhető el)

A C-vitaminhoz hasonlóan antioxidáns hatással rendelkezik, és képes hatástalanítani a szabad gyököket. Rendszeres pótlásával megelőzhető többféle szembetegség, például a szürke hályog is. Védi a szemben található hajszálereket. Természetes formában tartalmazza mind a 8 tokoferol és tokotrienol molekulát, szemben a legtöbb konkurenciára jellemző szintetikus E-vitaminnal. Nyelv alá pumpálva a száj nyálkahártyáján keresztül gyorsabban és hatékonyabban hasznosul, mintha kapszula, tabletta vagy akár krém formában pótolnánk az E-vitamint.

WTN magnézium + B6 komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

Azon kívül, hogy ez a kombináció segítheti a szervezet stressz tűrő képességének a javítását, nagymértékben hozzájárul a koncentráció javításához. A termék a legjobb minőségű magnézium-biszglicinátot tartalmazza kiváló hasznosulással, és bioaktív B-6 vitamint (piridoxál-5-foszfát).

Béres Lutein Forte
(részletes termékleírás itt érhető el)

Több kutatás is bebizonyította, hogy az antioxidáns tápanyagok közül a lutein segíthet szemünk egészsége érdekében. Felmérések szerint ezeknek az anyagoknak a magas vérszintje megvédheti a retinát a fény károsító hullámhosszú sugárzásától. 20 mg luteint és 20 mg cinket, valamint vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény. Az A-, B2-vitamin és cink hozzájárul a normál látás fenntartásához.

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba