CSOMAGAJÁNLAT: Alvás segítő csomag (Hölgyeknek)

A speciális csomagajánlataink megalkotását a magas gyakorisággal előforduló egészségügyi problémákra való segítségnyújtás iránti vágy ihlette. A csomagban szereplő termékek a webshopunkban egyesével is elérhetőek, azonban az egyöntetű javaslatunk az, hogy a kívánt hatás elérése érdekében a teljes csomagot használja a használati útmutató szerint. A csomag minden eleme fontos részletet tölt be, a használati útmutató precíz betartása pedig a hosszú távú siker kulcsa.
Részletekért görgess lejjebb!

31 588 Ft.

    • Kártya ár: Ft

Javasoljuk, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől:
-
+
5,490 Ft
-
+
3,990 Ft

A csomag legtöbb eleme 2-3 hónapnyi adagot tartalmaz, kivétel ez alól a Praeventum speciális C-vitamin készítmény, és a Praeventum Prémium gyógyteakeverék, melyek használati utasítás szerinti fogyasztással 1 hónapra elegendőek. Javasoljuk tehát, hogy csomagját egészítse ki ezen termékekkel pluszban 1-2 havi adaggal, így kímélve magát a havi újrarendeléstől. Minden csomag esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás, majd az eredmény ellenőrzése vérvizsgálattal, és egyéb orvosi vizsgálatokkal.

A Praeventum csapata az abszolút megoldások híve. Rendkívül büszkék vagyunk erre a csomagra, hiszen bombabiztos megoldást nyújt. A csomagban található táplálék-kiegészítők mindent tudnak, amire szükség lehet a nyugodt alváshoz, már csak a bizalomra van szükség az Ön részéről. Alvásproblémákkal küzdők mellett ajánljuk azoknak az erős nőknek, és azoknak az igazi férfiaknak, akik nem engedhetik meg, hogy teljesítményük rovására menjen a kialvatlanság.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Hölgyeknek)
(részletes termékleírás itt érhető el)

A legújabb vizsgálatok során kiderült, hogy az alacsony C-vitamin szinttel rendelkezők gyakrabban küzdenek alvászavarral. A kutatások szerint azok, akiknek a szervezetében magasabb és kiegyensúlyozottabb volt a C-vitamin mennyisége, könnyebben birkóztak meg a stressz biológiai és pszichológiai hatásaival, ami pedig elősegíti a minőségi alvást. A Praeventum speciális C-vitamin növényi összetevői javítják a felszívódást, valamint széleskörű hatásspektrummal bírnak. Ez a prémium minőségű termék biztosítja szervezeted számára a megfelelő C-vitamin szintet, és még az immunrendszered is erősíted vele.

Praeventum Prémium Álom teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

A Praeventum Álom teakeverékünk minőségi összetevői biztosítják a nyugodt alvást, mely hozzájárul a mindennapos stressz leküzdéséhez. Kipihenten ébredni rendkívül nagy segítséget jelent a mindennapokban. A különleges, magas minőségű összetevőknek (Orbáncfű, Narancshéj, Citromfű, Levendula, Komló, Golgotavirág, Macskagyökér) mind aktív szerepe van a stresszoldásban. Ezeknek a gyógynövényeknek a kombinációja segítik a nyugodt alvást. Csinálj rutint az alvás előtti teázásból, így egy jóleső, relaxált állapotban kerülsz ágyba minden este.

WTN Rózsagyökér komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

Stresszmentes élet = Pihentető alvás
A WTN Rózsagyökér komplex egy bámulatos étrend-kiegészítő ami önmagában is nagy eredményekre képes. Mint ahogy a legtöbb termék, ez is több összetevős, komplex formula. A rózsagyökér és a kapszulában található egyéb gyógynövények kombinációjának köszönhetően, stresszoldó, feszültségoldó, méregtelenítő és antioxidáns hatás feltételezhető. Ezen növények együttes alkalmazása képes lehet hatékonyan védeni a szervezet egyensúlyát a stressz ellen, innentől kezdve pedig egyenes út vezet a nyugodt alvásig.

GAL Glicin
(részletes termékleírás itt érhető el)

A glicin legismertebb élettani hatása a minőségi alvás. Bizonyítottan javítja az alvás minőségét, illetve csökkenti a testhőmérsékletet alvás közben, ami szintén előnyösen hat a pihenésre. Több kutatás is foglalkozott a glicin alvásra gyakorolt hatásával emberek esetén. A megállapítások közé tartozik, hogy a lefekvés előtt elfogyasztott glicin (legalább 3 gramm) javítja az alvás minőségét, gyorsítja az elalvást, valamint enyhíti a túl korai ébredést, emiatt kevesebb alvás esetén is kipihentebbek leszünk.

WTN Ashwagandha komplex
(részletes termékleírás itt érhető el)

Az ashwagandha komplex nemcsak az esti alvás kiemelt támogatója lehet, hanem a napközben minket érő stresszhatásokat is mérsékelheti, így megvédheti a hormon- és immunrendszer egészséges működését is. Az ashwagandha használatával a nyugodt közérzet napközben is biztosítható. A termékben található B6 vitamin hozzájárul az idegrendszer egészséges működéséhez, biológiailag aktív formában tartalmazza azt (piridoxál-5-foszfát), ettől teszi egyedülállóvá a konkurenciához képest.

WTN Magnézium komplex krém
(részletes termékleírás itt érhető el)

Felejtsd el az éjszakai izomgörcsöket!
A magnézium nem csak azért fontos, mert karbantartja az izmainkat, a szívet, az idegrendszert, csillapítja a görcsöket, melyek alvás közben is jelentkezhetnek, hanem azért is, mert segíti az úgynevezett alvási hormon, a melatonin termelődését. A WTN magnézium komplex krém bőrön át felszívódó formulája 4 féle kiváló minőségű magnéziumot tartalmaz. Ez az egyedülálló technológia, valamint a magnézium-orotát, -glicinát, -malát és -citrát forma más-más módon képes jótékony hatását kifejteni.

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba