Mini Reflux Csomag Férfiaknak

Komplex megoldás reflux problémára!
VEGYÉL most 3 havi adagot és szerezz +10% kedvezményt!
3 havi megrendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁST is adunk ajándékba!

A kedvezmény érvényesítéséhez, illetve az ingyenes szállításhoz tegyél 3 csomagot a kosaradba!
(mindenképp javasoljuk a termék kúraszerű minimum 3 hónapig tartó folyamatos fogyasztását a kívánt hatás eléréséhez)

Részletekért görgess lejjebb!

9 480 Ft. 5 980 Ft.

A legújabb hazai kutatások szerint a magyarországi lakosok akár fele is szenvedhet a reflux okozta kellemetlen tünetektől.  De mi is az a reflux?

A reflux tulajdonképpen két részből tevődik össze. Egyrészt a túlzott gyomorsav termelődés miatt egyfajta „túlnyomás” keletkezik a gyomban. Másrészt a gyomorszáj záróizmának rendellenes működése következtében a gyomorsav kijut a nyelőcsőbe. Ez természetesen irritatív és egyfajta égő érzést okoz a gyomorszáj környékén, mely fokozatosan kúszik felfelé a torkunkig. Ez kellemetlen szájszagot és hosszan elhúzódó köhögést okozhat. Szerencsére van rá megoldás!  A Praeventum Reflux teája csupa olyan anyagot tartalmaz, melyek enyhítik a reflux tüneteit és meggátolják a későbbi kialakulást.

Vásárlóink azt jelzik vissza, hogy jelentősen megkönnyebbült az életük, mióta ezt az összeállítást használják.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Férfiaknak)
(részletes termékleírás itt érhető el)
(60 db kapszula) / V E G Á N   T E R M É K !

Az emberi szervezet önmagában nem képes C-vitamin előállítására, éppen ezért fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin pótlás. Az elmúlt évek tudományos diskurzusa megmutatta, hogy a megfelelő C-vitamin pótlás többről szól, mint L-aszkorbinsav (C-vitamin) használatáról. Éppen ezért a Praeventum C-vitamin készítmény megalkotásakor figyeltünk arra, hogy ne egyszerű aszkorbinsav legyen, hanem olyan növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe, melyek növelhetik a biológiai hasznosulást. A termékünkben használt gyógynövénykivonatok hozzájárulnak a nagy dózisú C-vitamin megfelelő felszívódásához.

Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nemek közötti biológiai különbségekre figyelve olyan komplex vitaminkészítményt alkossunk, mely még jobban hozzájárulhat a fogyasztóink egészségmegőrzéséhez. Magyarországon elsőként alkottunk C-vitamin készítményeket külön nők és férfiak igényeire szabva. Ismerjék meg jobban a piacon egyedülálló vitaminkészítményünket.

Praeventum Reflux Prémium teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba