Mini Pajzsmirigy Csomag Férfiaknak

Komplex megoldás pajzsmirigy problémára!
VEGYÉL most 3 havi adagot és szerezz +10% kedvezményt!
3 havi megrendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁST is adunk ajándékba!

A kedvezmény érvényesítéséhez, illetve az ingyenes szállításhoz tegyél 3 csomagot a kosaradba!
(mindenképp javasoljuk a termék kúraszerű minimum 3 hónapig tartó folyamatos fogyasztását a kívánt hatás eléréséhez)

Részletekért görgess lejjebb!

9 480 Ft. 5 980 Ft.

A pajzsmirigy betegségek rendkívül elterjedtek világunkban, azonban különösen nagy gyakorisággal találkozhatunk ezzel a problémával Európában, így Magyarországon is. Ennek a hátterében legtöbbször a súlyos jódhiány, a nyugati életmód tépázta szervezetünk elhanyagolt állapota, a sejtszintű ásványi anyag, nyomelem- és vitaminhiány áll. Magyarország és Közép-Kelet-Európa kimondottan jód, és szelénhiányos területnek számít.

Ahhoz, hogy mérsékeljük a különböző pajzsmirigy betegségek kialakulásának esélyét rendkívül fontos feltölteni a szervezetet ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, és vitaminokkal. Meglévő pajzsmirigy problémák esetén pedig a gyógyulás felé vezető út ezeknek a pótlásával kezdődik.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Férfiaknak)
(részletes termékleírás itt érhető el)
(60 db kapszula) / V E G Á N   T E R M É K !

Az emberi szervezet önmagában nem képes C-vitamin előállítására, éppen ezért fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin pótlás. Az elmúlt évek tudományos diskurzusa megmutatta, hogy a megfelelő C-vitamin pótlás többről szól, mint L-aszkorbinsav (C-vitamin) használatáról. Éppen ezért a Praeventum C-vitamin készítmény megalkotásakor figyeltünk arra, hogy ne egyszerű aszkorbinsav legyen, hanem olyan növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe, melyek növelhetik a biológiai hasznosulást. A termékünkben használt gyógynövénykivonatok hozzájárulnak a nagy dózisú C-vitamin megfelelő felszívódásához.

Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nemek közötti biológiai különbségekre figyelve olyan komplex vitaminkészítményt alkossunk, mely még jobban hozzájárulhat a fogyasztóink egészségmegőrzéséhez. Magyarországon elsőként alkottunk C-vitamin készítményeket külön nők és férfiak igényeire szabva. Ismerjék meg jobban a piacon egyedülálló vitaminkészítményünket.

Praeventum prémium pajzsmirigy teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

Adagolás: napi 2 csésze, lehetőleg reggel és az esti órákban, éhgyomorra

Akár alul-, akár túlműködik a pajzsmirigy, eredményesen használhatók a működést szabályozó gyógynövények.

Azonos célra használható gyógynövények keverék formájában erősítik egymás hatását. A Praeventum prémium pajzsmirigy teakeverék gondosan válogatott minőségi tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket tartalmaz, ahol a növények megfelelő arányaira is figyeltünk.

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba