Mini Migrén Csomag Férfiaknak

Komplex megoldás migrén problémára!
VEGYÉL most 3 havi adagot és szerezz +10% kedvezményt!
3 havi megrendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁST is adunk ajándékba!

A kedvezmény érvényesítéséhez, illetve az ingyenes szállításhoz tegyél 3 csomagot a kosaradba!
(mindenképp javasoljuk a termék kúraszerű minimum 3 hónapig tartó folyamatos fogyasztását a kívánt hatás eléréséhez)

Részletekért görgess lejjebb!

9 480 Ft. 5 980 Ft.

Aki migrénes tudja, ha a fájdalom nincs kezelve a roham legelején, akkor hosszú és gyötrelmes időszak elé néz. A fájdalomcsillapítás felületi kezelés, és mivel a rohamok jellemzően rendszeresek, ezért nem beszélhetünk megoldásról addig, amíg nem kezeljük a probléma gyökerét. A legfontosabb a megelőzés, de a sikerhez időre lesz szükség. A csapatunk tagjai között is van érintettség, ezért a csomag összeállításánál eltökélt szándékunk volt a megbízható, bevált recept összeállítása.

A migrénes rohamokat átélő személyek nagy része vitamin és ásványianyag hiányban szenved. Különös figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiségű és minőségű C, B és D-vitamin pótlására, kifejezetten hasznos lehet a koenzim Q-10 bevitele, mely fontos szerepet tölt be a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, ásványianyagok közül pedig a magnézium az, ami a migrén ellenes csomagunk elismert tagja. Csomagunk hatékonyságát gyógynövényekkel növeltük, helyett kapott benne a rózsagyökér, ami kiválóan kezeli a stressz okozta mellékhatásokat, valamint Prémium Migrén teakeverékünk összetevői között megtalálható az őszi margitvirág, amit csodanövényként emlegetnek azok akik rendszeresen használják, hiszen a legerőteljesebb fájdalomcsillapító és migrén-enyhítő gyógynövények között tartják számon a világban.

Vásárlóink azt jelzik vissza, hogy jelentősen megkönnyebbült az életük, mióta ezt az összeállítást használják.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Férfiaknak)
(részletes termékleírás itt érhető el)
(60 db kapszula) / V E G Á N   T E R M É K !

Az emberi szervezet önmagában nem képes C-vitamin előállítására, éppen ezért fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin pótlás. Az elmúlt évek tudományos diskurzusa megmutatta, hogy a megfelelő C-vitamin pótlás többről szól, mint L-aszkorbinsav (C-vitamin) használatáról. Éppen ezért a Praeventum C-vitamin készítmény megalkotásakor figyeltünk arra, hogy ne egyszerű aszkorbinsav legyen, hanem olyan növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe, melyek növelhetik a biológiai hasznosulást. A termékünkben használt gyógynövénykivonatok hozzájárulnak a nagy dózisú C-vitamin megfelelő felszívódásához.

Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nemek közötti biológiai különbségekre figyelve olyan komplex vitaminkészítményt alkossunk, mely még jobban hozzájárulhat a fogyasztóink egészségmegőrzéséhez. Magyarországon elsőként alkottunk C-vitamin készítményeket külön nők és férfiak igényeire szabva. Ismerjék meg jobban a piacon egyedülálló vitaminkészítményünket.

Praeventum Prémium Migrén teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba