Mini Immunerősítő Csomag Férfiaknak

Komplex megoldás immunerősítésre!
VEGYÉL most 3 havi adagot és szerezz +10% kedvezményt!
3 havi megrendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁST is adunk ajándékba!

A kedvezmény érvényesítéséhez, illetve az ingyenes szállításhoz tegyél 3 csomagot a kosaradba!
(mindenképp javasoljuk a termék kúraszerű minimum 3 hónapig tartó folyamatos fogyasztását a kívánt hatás eléréséhez)

Részletekért görgess lejjebb!

9 480 Ft. 5 980 Ft.

A koronavírus kezdete óta reneszánszát élik az immunerősítő termékek. Legyünk őszinték saját magunkhoz, szükség is van rájuk, hiszen a lakosság nagy része ásványi anyag és vitaminhiányos, a napfénnyel ritkán találkozik, jellemző a túlsúly, a gyakori alkoholfogyasztás és a dohányzás is. Persze láthatjuk, hogy a vírusok akár az egészséges vagy egészségesnek hitt embereket is gyorsan nyomorúságos állapotba tudják taszítani. Sok szó esik arról, hogy milyen étrend-kiegészítőket javasolt használni, de arról viszont már borzalmasan kevés, hogy konkrétan melyek azok a termékek, amiknek megfelelő a minősége, kiválóan hasznosulnak, és ideális mennyiségben tartalmazzák a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat. Bármi jó lehet, ami patikában kapható?

Ugyan! Mi sem áll távolabb az igazságtól.

Az igazi segítség ott kezdődik, ahol egy hozzáértő csapat konkrét javaslatokkal lát el. Mi éppen ezt tesszük, és ez a kommunikáció az, ami a piacon szinte egyedülállóvá teszi vállalkozásunkat. Ha megfogadod a tanácsainkat, úgy spórolsz pénzt, hogy közben a lehető legjobb minőségű kiegészítők birtokába jutsz. Ez az a hozzáadott érték, amire büszkék vagyunk.

A Praeventum csapata szívből ajánlja Önnek a speciális immunerősítő csomagunkat. Használja bátran ezt a védőhálót az Ön, és családjának hosszú távú egészsége érdekében

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Férfiaknak)
(részletes termékleírás itt érhető el)
(60 db kapszula) / V E G Á N   T E R M É K !

Az emberi szervezet önmagában nem képes C-vitamin előállítására, éppen ezért fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin pótlás. Az elmúlt évek tudományos diskurzusa megmutatta, hogy a megfelelő C-vitamin pótlás többről szól, mint L-aszkorbinsav (C-vitamin) használatáról. Éppen ezért a Praeventum C-vitamin készítmény megalkotásakor figyeltünk arra, hogy ne egyszerű aszkorbinsav legyen, hanem olyan növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe, melyek növelhetik a biológiai hasznosulást. A termékünkben használt gyógynövénykivonatok hozzájárulnak a nagy dózisú C-vitamin megfelelő felszívódásához.

Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nemek közötti biológiai különbségekre figyelve olyan komplex vitaminkészítményt alkossunk, mely még jobban hozzájárulhat a fogyasztóink egészségmegőrzéséhez. Magyarországon elsőként alkottunk C-vitamin készítményeket külön nők és férfiak igényeire szabva. Ismerjék meg jobban a piacon egyedülálló vitaminkészítményünket.

Praeventum Immunerősítő Prémium Teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

Prémium teakeverékünkbe legendás gyógynövények kerültek, melyek már bizonyítottak az immuntámogató képességüket. Az echinacea, diófalevél, menta és kakukkfű mellé a 2021-es csodanövény, a bodorrózsa került. Nem is akármiért, eszenciája ugyanis erős vírusellenes hatással bír magas polifenol tartalma miatt, így kifejezetten alkalmas sokféle betegség megelőzésére, valamint kezelésére. Igazán sokoldalú növény, amelynek köszönhetően hatékonyan erősíthető az immunrendszer, támogatható a sejtanyagcsere, valamint a szív- és vérkeringés is hatékonyan stabilizálható.

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba