Mini Felfázás elleni Csomag Nőknek

Komplex megoldás felfázási problémára!
TEGYÉL most 3 havi adagot és szerezz +10% kedvezményt!
3 havi megrendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁST is adunk ajándékba!

A kedvezmény érvényesítéséhez, illetve az ingyenes szállításhoz tegyél 3 csomagot a kosaradba!

Részletekért görgess lejjebb!

9 480 Ft. 5 980 Ft.

A felfázás, a hólyaghurut és a hólyaggyulladás tulajdonképpen egy tünetegyüttes mely rengetegszer felmerülő probléma, különösen a téli-hideg időszakban, ám egy pár perces hideg padlón való álldogálástól is kialakulhat. A tünetei fájdalmasak és kellemetlenek valamit hosszú ideig képes elhúzódni. A Praeventum Prémium felfázás elleni teakeveréke a mielőbbi enyhülés elhozása érdekében jött létre, mindezt a természetesség jegyében hiszen napjainkban rendkívül sok mesterséges és egészégtelen anyag jut be a szervezetünkbe akarva-akaratlanul.

Vásárlóink azt jelzik vissza, hogy jelentősen megkönnyebbült az életük, mióta ezt az összeállítást használják.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény (Hölgyeknek)
(részletes termékleírás itt érhető el)
(60 db kapszula) / V E G Á N   T E R M É K !

Az emberi szervezet önmagában nem képes C-vitamin előállítására, éppen ezért fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin pótlás. Az elmúlt évek tudományos diskurzusa megmutatta, hogy a megfelelő C-vitamin pótlás többről szól, mint L-aszkorbinsav (C-vitamin) használatáról. Éppen ezért a Praeventum C-vitamin készítmény megalkotásakor figyeltünk arra, hogy ne egyszerű aszkorbinsav legyen, hanem olyan növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe, melyek növelhetik a biológiai hasznosulást. A termékünkben használt gyógynövénykivonatok hozzájárulnak a nagy dózisú C-vitamin megfelelő felszívódásához.

Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nemek közötti biológiai különbségekre figyelve olyan komplex vitaminkészítményt alkossunk, mely még jobban hozzájárulhat a fogyasztóink egészségmegőrzéséhez. Magyarországon elsőként alkottunk C-vitamin készítményeket külön nők és férfiak igényeire szabva. Ismerjék meg jobban a piacon egyedülálló vitaminkészítményünket.

Praeventum Prémium Felfázás elleni teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba