Mini Álom Csomag Férfiaknak

Komplex megoldás alvási problémára!
VEGYÉL most 3 havi adagot és szerezz +10% kedvezményt!
3 havi megrendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁST is adunk ajándékba!

A kedvezmény érvényesítéséhez, illetve az ingyenes szállításhoz tegyél 3 csomagot a kosaradba!
(mindenképp javasoljuk a termék kúraszerű minimum 3 hónapig tartó folyamatos fogyasztását a kívánt hatás eléréséhez)

Részletekért görgess lejjebb!

9 480 Ft. 5 980 Ft.

A Praeventum csapata az abszolút megoldások híve. Rendkívül büszkék vagyunk erre a csomagra, hiszen bombabiztos megoldást nyújt. A csomagban található táplálék-kiegészítők mindent tudnak, amire szükség lehet a nyugodt alváshoz, már csak a bizalomra van szükség az Ön részéről. Alvásproblémákkal küzdők mellett ajánljuk azoknak az erős nőknek, és azoknak az igazi férfiaknak, akik nem engedhetik meg, hogy teljesítményük rovására menjen a kialvatlanság.

Praeventum speciális C-vitamin készítmény Nőknek
(részletes termékleírás itt érhető el)
(60 db kapszula) / V E G Á N   T E R M É K !

Az emberi szervezet önmagában nem képes C-vitamin előállítására, éppen ezért fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin pótlás. Az elmúlt évek tudományos diskurzusa megmutatta, hogy a megfelelő C-vitamin pótlás többről szól, mint L-aszkorbinsav (C-vitamin) használatáról. Éppen ezért a Praeventum C-vitamin készítmény megalkotásakor figyeltünk arra, hogy ne egyszerű aszkorbinsav legyen, hanem olyan növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe, melyek növelhetik a biológiai hasznosulást. A termékünkben használt gyógynövénykivonatok hozzájárulnak a nagy dózisú C-vitamin megfelelő felszívódásához.

Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nemek közötti biológiai különbségekre figyelve olyan komplex vitaminkészítményt alkossunk, mely még jobban hozzájárulhat a fogyasztóink egészségmegőrzéséhez. Magyarországon elsőként alkottunk C-vitamin készítményeket külön nők és férfiak igényeire szabva. Ismerjék meg jobban a piacon egyedülálló vitaminkészítményünket.

Praeventum Prémium Álom teakeverék
(részletes termékleírás itt érhető el)

A Praeventum Álom teakeverékünk minőségi összetevői biztosítják a nyugodt alvást, mely hozzájárul a mindennapos stressz leküzdéséhez. Kipihenten ébredni rendkívül nagy segítséget jelent a mindennapokban. A különleges, magas minőségű összetevőknek (Orbáncfű, Narancshéj, Citromfű, Levendula, Komló, Golgotavirág, Macskagyökér) mind aktív szerepe van a stresszoldásban. Ezeknek a gyógynövényeknek a kombinációja segítik a nyugodt alvást. Csinálj rutint az alvás előtti teázásból, így egy jóleső, relaxált állapotban kerülsz ágyba minden este.

Kapcsolódó termékek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba